zwierzaki i dzieci w jednym domu
Regulamin forum
Uwaga: Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach.
Sprawdź cały regulamin.
Uwaga: Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach.
Sprawdź cały regulamin.
zwierzaki i dzieci w jednym domu
Czy to dobry pomysł, takie połączenie? Wielu ludzi niezbyt przychylnie patrzy kiedy dziecko jest w jednym domu z psem czy kotem. Co wy o tym myślicie, macie jakieś zwierzaki pod swoim dachem?
Re: zwierzaki i dzieci w jednym domu
Uważam,że to doskonałe połączenie, dzieci uczą się jak dbać o innych, uczą się empatii i odpowiedzialności. To, jak ich wspólne życie będzie się układać,zależy od nas dorosłych, od rodziców. Pies czy kot w domu to nie tylko radość,zabawa, ale też odpowiedzialność, i to warto naszym dzieciakom uświadamiać. C
Ja jak najbardziej jestem za tym połączeniem. My kochamy zarówno dzieci jak i zwierzęta i dbamy o nie najlepiej, jak potrafimy. Dlatego suplementujemy naszym pieskom różne suplementy. Myślę, że spodoba wam się linia Wholesome oraz linia Xatival z olejem CBD firmy Hempets.
To doskonałe połączenie, zwierzaki i dzieci powinny się wychowywać razem pod jednym dachem i czerpać od siebie nawzajem wszystko co najlepsze. Mając w domu koty, nie zapominajmy o właściwym ich żywieniu, najlepiej jak karma sucha dla kota kupowana jest w sprawdzonym sklepie, oferującym wysokiej klasy żywność o prostym, ale zbilansowanym składzie.
Też uważam, że dzieci powinny umieć opiekować się zwierzętami. To bardzo ważne dla ich wychowania w poszanowaniu przyrody, natury, budzenia poczucia obowiązku i odpowiedzialności. Moje dziewczynki bardzo dzielnie opiekują się szynszylami. One pamiętają kiedy trzeba im przygotować wodę, jedzenie, posprzątać klatkę... One znalazły w Internecie sklep https://megan.com.pl/kategoria/gryzonie-i-kroliki/ w którym kupujemy karmę dla naszych gryzoni.
To bardzo ważne i dobre połączenie. Dzieciaki świetnie się wychowują w domu, gdzie są zwierzęta i gdzie traktuje się je z szacunkiem i miłością. Warto tylko zadbać o to, by mieć stały dostęp do dobrych artykułów dla zwierząt. Wiecie gdzie ich szukać?
Zgadzam się z tym, dzieci lepiej się rozwijają, kiedy obok nich jest zwierzak. Jeśli chodzi o miejsce, w którym można szybko i nie drogo kupić wszelkiego rodzaju akcesoria dla zwierzaków jest sklep Tip-Top.
Sklep z dobrą i pomocną obsługą, szerokim wyborem szelek, smyczy, legowisk, ale też suplementacji i witamin https://tiptop24.pl/pl/c/Suplementy-dla-psa/55
Sklep z dobrą i pomocną obsługą, szerokim wyborem szelek, smyczy, legowisk, ale też suplementacji i witamin https://tiptop24.pl/pl/c/Suplementy-dla-psa/55
Jak macie dzieci i zwierzęta to warto mieć ubezpieczenie szkolne które obejmuje cały rok w razie czego aby dostać odszkodowanie za uszczerbek przez zwierzę. U mnie była taka sytuacja już.