zainteresowania
Regulamin forum
Uwaga: Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach.
Sprawdź cały regulamin.
Uwaga: Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach.
Sprawdź cały regulamin.
zainteresowania
Czy ktoś z was interesuje się przepowiedniami, wrożbami itp? Ja ostatnio trafiłam na stronę www.jasnowidz.net Musze przyznać że jasnowidz Mag Magnus mnie zaciekawił. Ma długoletnie doświadczenie pracy z ludźmi face to face w Polsce, Niemczech, Szwecji, Norwegii, Anglii, USA. A obecnie debiutuje w necie. Udziela odpowiedzi na pytania ż życia prywatnego jak i spraw biznesowych. Kusi mnie ta propozycja.
Re: zainteresowania
Mnie ten temat nie interesuje, nigdy też nie byłam u wróżki, nie wierzę w to zwyczajnie, ale za to kocham zwierzęta i od jakiegoś czasu pracuję jako wyprowadzacz psiaków na spacery.
Re: zainteresowania
Też nie byłam nigdy u wróżki, nie wierzę w takie sprawy, ale za to podobnie jak Ty, kocham zwierzaki i mam w domu 2 psy i małego kotka. Mając taka gromadkę, trzeba sporo się koło nich narobić, zadbać o zdrowe jedzenie, spacery, ale też bezpieczeństwo na tych spacerach, dlatego też od pewnego czasu regularnie odwiedzam sklep Tip-Top24. Mają w nim wszystko, od smyczy, szelek https://tiptop24.pl/dla-psa/szelki-dla- ... psa-modele po legowiska,akcesoria do zabawy i higieny.