Przygotowania do wakacji

Tu rozmawiamy o wszystkim i o niczym, czyli co Ci w duszy gra i dlaczego :)
Regulamin forum
Uwaga: Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach.
Sprawdź cały regulamin.
foxi

Przygotowania do wakacji

Post autor: foxi »

Czy macie już przygotowany plan wyjazdu wakacyjnego ? Jeśli nie to najwyższy czas już o tym pomyśleć. Nasze plany w tym zakresie są dość jasne - Grecja bądź Chorwacja. Jeszcze dokładnie nie wiemy gdzie pojedziemy jednak czynimy już drobne zakupy rzeczy, które wiemy ,że będą nam potrzebny podczas wyjazdu. Kupiłam sobie np. damskie jeansy - https://dstreet.pl/product-pol-39957-Sp ... Y1122.html .Na pewno przydadzą się mi podczas podróży.
pinia

Re: Przygotowania do wakacji

Post autor: pinia »

A gdyby tak spędzić urlop na campingu? Uważam, że mogłaby to być świetna zabawa. Świetną ofertę na wynajem ma wypożyczalnia przyczep kempingowych Autocampingi: https://autocampingi.pl/ .
martyna

Post autor: martyna »

Uważam że takie wakacje też są świetnym pomysłem i nawet jeśli nie masz samochodu to zawsze możesz go wypożyczyć w wypożyczalni comfortcar . To firma z doświadczeniem w wynajmie samochodów, mają też niskie ceny i bardzo dobre warunki wynajmu oraz niskie ceny a wybór samochodów ogromny
rukalo

Post autor: rukalo »

Jak się do wakacji przygotowujecie to jednak warto dla dzieci ubezpieczenie szkolne mieć dobre takie które obejmuje też okres wakacyjny. U mnie co roku tak robię i wtedy w razie czego będzie odszkodowanie.
agatunia

Post autor: agatunia »

ja uzupełniam wakacyjną apteczkę, w DOZ już sporo rzeczy kupiłam, ceny u nich zawsze są bardzo dobre
ODPOWIEDZ