ulubione seriale

Tu rozmawiamy o wszystkim i o niczym, czyli co Ci w duszy gra i dlaczego :)
Regulamin forum
Uwaga: Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach.
Sprawdź cały regulamin.
agatunia

ulubione seriale

Post autor: agatunia »

Jakie są wasze ulubione seriale? Od niedawna mam player i liczę, że mi coś polecicie do obejrzenia z tej platformy. Na razie przerabiam kryminalne, wciągnęłam się w Nieobecnych :D
martyna

Re: ulubione seriale

Post autor: martyna »

też korzystałam kiedyś ale teraz szukam czegoś bardzo dla mnie dopasowanego i słyszałam że jest taka telewizja przez internet więc chcę się tej ofercie bliżej przyjrzeć bo zapowiada się interesująco
scesny

Post autor: scesny »

Przez internet? To nie dla mnie. Niby można, ale i tak oglądam w domu, na dużym ekranie, wiec wolę normalną kablówkę. A w Elposie jest tyle kanałów z filmami i serialami, że nie ma problemu z wyborem tego, co chce się obejrzeć.
rukalo

Post autor: rukalo »

Widzę, że tutaj całkiem sporo osób lubi seriale. Różnego rodzaju aplikacje pozwalają na to, aby oglądać seriale bezpośrednio z telefonu, ale trzeba mieć tutaj odpowiedni internet, aby bez żadnego problemu seriale były odtwarzane. Co powiecie na ofertę https://otvarta.pl/ ? Dobra propozycja? Operator wydaje się być w porządku.
pinia

Post autor: pinia »

Ulubione seriale zazwyczaj oglądamy na kanałach telewizyjnych takich jak TVN czy też Polsat. W artykule https://prawydom.pl/brak-polsatu-i-tvn- ... c-problem/ można znaleźć informacje na temat tego, co zrobić, jeśli kanały te nie są dostępne mimo posiadania dekodera.
k4sia

Post autor: k4sia »

pinia najprościej to po prostu mieć kablówkę. I problem z głowy. I masz telewizję i internet, bo zawsze dostarczają to samo, tak jak pisze scesny. Lokalny dostawca, jak np Elpos, to po prostu najlepsza opcja. Takie duże firmy nigdy nie będą tak elastyczne i tak pod klienta jak ci lokalni.
ODPOWIEDZ