Wynajem aut Jelenia Góra
Regulamin forum
Uwaga: Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach.
Sprawdź cały regulamin.
Uwaga: Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach.
Sprawdź cały regulamin.
Wynajem aut Jelenia Góra
Hej, niedługo będę potrzebowała na kilka dni samochodu i myślę, że wynajem będzie najlepszą opcją. Widziałam tutaj https://beep.rent/oferta/wypozyczalnia- ... enia-gora/ ciekawą ofertę . Mają nowoczesną flotę, a cena za dobę jest dużo niższa niż w innych firmach. Poza tym wszystkie dokumenty wypełnia się online. Znacie ich? Korzystacie z ich usług?
Re: Wynajem aut Jelenia Góra
Też się rozglądam za samochodem na wynajem ale bardziej Wrocław mi odpowiada. Poza tym Wynajem samochodów Wrocław bardziej skusił mnie swoją ofertą i podstawią mi samochód bezpłatnie na dworzec.
Re: Wynajem aut Jelenia Góra
ja to tam aut nie wynajmuję bo jednak wolę mieć swoje. Teraz zmieniam ubezpiecznie samochodu na nowe ale nie wiem którą ofertę wybrać, dostałem kilka podobnych i ciężko się w tej sytuacji zdecydować.